Geliefde acteur keert graag terug voor Spider-Man 4

News
donderdag, 19 januari 2023 om 18:30
2022 04 08 tobey maguire spider man no way homef1649404200
Het is vrij algemeen bekend dat er plannen waren om meer dan drie Spider-Man films met Tobey Maguire te maken. Dat is er helaas nooit van gekomen, maar veel fans geven de hoop niet op. Mocht het ooit nog gebeuren, dan is J.K. Simmons in ieder geval van de partij.
In Sam Raimi’s Spider-Man trilogie speelde J.K. Simmons J. Jonah Jameson, de baas van The Daily Bugle die Peter Parker in dienst heeft als fotograaf en Spider-Man haat. Simmons’ vertolking van deze rol is jaren later nog altijd geliefd. Hij werd zelfs teruggevraagd om een iets andere versie van het personage te spelen in de MCU Spider-Man trilogie.
Of we hem daarin weer gaan zien is momenteel niet bekend. Maar mocht het er ooit van komen dat Sam Raimi een Spider-Man 4 mag maken met Tobey Maguire, dan zegt Simmons geen nee, zo laat hij weten in de podcast Inside of You with Michael Rosenbaum. Op de vraag of hij de rol zo aannemen, zegt hij “bijna alles” zou doen wat Sam Raimi aan hem voorlegt.

Komt er een Spider-Man 4 met Tobey Maguire?

Het lijkt er voorlopig niet op dat een Spider-Man 4 met Sam Raimi aan het roer gaat gebeuren. Maar in de nasleep van Spider-Man No Way Home, waarin Maguire terugkeerde, is er veel nieuwe interesse gekomen in een dergelijke film. Naast J.K. Simmons hebben Sam Raimi en Tobey Maguire al aangegeven open te staan voor het idee.
Als Sony wil lijkt er dus zeker een Spider-Man 4 nodig. Wat voor vorm die aan zou nemen is natuurlijk de vraag. Er was ooit een verhaal, maar alle acteurs zijn aanzienlijk ouder, dus wellicht is er een nieuw script nodig, of moet het een animatieproject worden.