Spelers zijn zeer tevreden met anti-cheat-systeem Call of Duty Warzone

News
dinsdag, 04 januari 2022 om 13:30
call of duty warzone explosion calderaf1638351839
Hoewel Call of Duty Warzone de laatste tijd last heeft van een hoop bugs, zijn spelers toch over iets tevreden in de game. Het nieuwe anti-cheat-systeem die onlangs is verschenen werkt namelijk erg goed. Spelers laten op Reddit weten dat ze hier erg blij mee zijn.
Ricochet, de nieuwe anti-cheat software voor Call of Duty Warzone, wordt een succes genoemd. Onlangs zijn de kerneldrivers aan de anti-cheat toegevoegd waardoor het systeem helemaal goed werkt. Spelers hebben nu dus ervaring opgedaan door het spelen met Ricochet en zijn er positief over.

Hoe werkt het anti-cheat-systeem?

Ricochet is het antwoord waar de ontwikkelaars van Call of Duty mee zijn gekomen op het grote cheaterprobleem. Eén van de oplossingen is de ondersteuning van een kerneldriver.
Dankzij een kerneldriver kan er door een hele computer worden gezocht naar anti-cheat software. Op die manier merkt het systeem bijvoorbeeld wanneer je een cheat en Call of Duty Warzone tegelijkertijd hebt open staan. Dit leek al een succes, gezien er een hoop cheaters na de toevoeging geband zijn, maar nu zeggen spelers ook dat ze erg blij zijn met de anti-cheat.
Spelers willen vooral laten weten dat er ook iets positiefs te zeggen is over de game. Er is namelijk de laatste tijd veel kritiek wegens bugs die onlangs zijn opgedoken in Warzone en Call of Duty Vanguard. Er is bijvoorbeeld een bug die de neus van spelers laat groeien en een andere bug die ervoor zorgt dat rook niet verdwijnt. Hopelijk lossen de ontwikkelaars van de games dit snel op.