DriveClub-ontwikkelaar komt dit jaar met gloednieuwe game

News
dinsdag, 04 januari 2022 om 13:00
driveclubf1641292177
Paul Rustchynsky, de regisseur van de racegame DriveClub, heeft op Twitter laten weten dat hij dit jaar een nieuwe game zal gaan aankondigen. De game wordt gemaakt door een klein team dat in 2021 is opgestart en veel van de ontwikkelaars in dit team hebben ook gewerkt aan DriveClub en andere racegames.
Rustchynsky was vroeger regisseur bij Evolution Studios, een studio van Sony. Deze studio is alleen opgeheven in 2016 dus er zijn geen racegames meer zoals DriveClub voortgekomen uit de stal van Evolution Studios. Toch heeft Rustchynsky niet de gamewereld verlaten en werkt hij nu met een recent opgezette studio die met een nieuwe game komt.

Komt er een nieuwe racegame aan?

Helaas voor fans die een nieuwe DriveClub of Motorstorm wilden, wordt de game die zal worden aangekondigd in 2022 geen racegame. Dit heeft Rustchynsky goed duidelijk gemaakt. Wat voor game het dan wel wordt is nog volledig een verassing. Fans hadden wel de hoop dat er een nieuwe DriveClub game zou komen, omdat er veel ontwikkelaars van DriveClub bij de studio van Rustchynsky zitten.
Naast die informatie geeft Rustchynsky nog niets weg over de game. Wel zegt het dat het iets is wat totaal anders is dan zijn voorgaande werk. Het is niet duidelijk wanneer er informatie over de game naar buiten komt, maar in ieder geval zal het in 2022 zijn.
Avalanche Studios Group, het bedrijf waar de studio van Rustchynsky onder valt, is ook bezig met een grote Xbox exclusive genaamd Contraband. Het is niet duidelijk of de game die onthuld zal worden ook een exclusive zal zijn of dat de game voor meer platformen beschikbaar wordt gemaakt.