Sonic Frontiers had eigenlijk al in 2021 moeten uitkomen

News
dinsdag, 04 januari 2022 om 14:00
sonic frontiersf1641293140
Sonic Frontiers zou eigenlijk in 2021 uitkomen, maar is intern uitgesteld door SEGA. De game zal nu ergens dit najaar verschijnen, maar een exacte datum is nog niet bekend.
Uit een gesprek tussen SEGA en investeerders blijkt dat Sonic Frontiers eigenlijk al in 2021 had moeten uitkomen. Maar SEGA heeft besloten om de game intern uit te stellen om de kwaliteit van Sonic Frontiers zo hoog mogelijk te krijgen.
Verder verwacht SEGA ook dat de verkoop van Sonic Frontiers in het eerste jaar hoger zal zijn dan Sonic Forces. De titel presteerde volgens het bedrijf 'sterk', maar SEGA heeft geen officiële verkoopgegevens vrijgegeven van het eerste jaar

Sonic Frontiers lijkt op Breath of the Wild

Sonic Frontiers is in mei aangekondigd en onthuld tijdens The Game Awards 2021. Hoewel er nog weinig details zijn, is het een driedimensionale game met een soort open world. Die wereld zal erg lijken op The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Volgens Takashi lizuka, hoofd van Sonic Team, heeft de game nog dezelfde impact als Sonic Adventure, maar zal het wel de bouwsteen vormen voor toekomstige Sonic-titels.
Sonic Frontiers zal ergens dit najaar verschijnen voor PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en Nintendo Switch.

Populair Nieuws