Nieuwe Call of Duty Vanguard glitch zorgt voor grote problemen

News
maandag, 03 januari 2022 om 12:30
call of duty vanguardf1632233749
Spelers van Call of Duty Vanguard zijn tegen een nieuwe bug aangelopen die de game voor sommigen onspeelbaar maakt. Er is namelijk iets raars aan de hand met rook dat zichtbaar wordt wanneer er bijvoorbeeld granaten worden gegooid. Hopelijk komt de ontwikkelaar van de game dus snel met een oplossing.
Rond nieuwjaar is er een nieuwe bug opgedoken in Call of Duty Vanguard. Dit is niet vreemd, Call of Duty Vanguard en Call of Duty Warzone hebben de laatste tijd namelijk al vaker last van bugs, zoals bijvoorbeeld een bug die de neus van spelers laat groeien. Toch willen spelers graag dat de bugs ook snel worden opgelost. Zeker de nieuwe bug, want deze maakt de game voor sommigen onspeelbaar.

Wat is het probleem in Call of Duty Vanguard?

De nieuwe bug die is gevonden zorgt ervoor dat rook van granaten zichtbaar blijft. Dit terwijl de rook na een tijdje zou moeten verdwijnen. De bug belemmert het zicht van spelers dus enorm en maakt de game onspeelbaar. Op Reddit zijn er ook beelden verschenen van de bug en veel spelers lijken er last van te hebben.
Na de jaarwisseling hebben de ontwikkelaars van de Call of Duty games dus een hoop bugs op te lossen. Hopelijk wordt deze bug snel opgelost, want het maakt een game onspeelbaar. Zeker op kleine maps waar je al weinig ruimte hebt en de grote rookwolken dan zeker niet te vermijden zijn.