Vreemde Warzone bug laat neus van spelers groeien

News
zaterdag, 18 december 2021 om 14:00
call of duty warzone explosion calderaf1638351839
Spelers hebben misschien wel de meest vreemde bug ooit in Call of Duty Warzone ontdekt. Een bug zorgt er namelijk voor dat de neus van een speler tijdens het inzoomen heel groot wordt, de bug maakt een scoop dus nutteloos. Een video van de bug is gedeeld op Reddit.
Sinds dat Call of Duty Warzone in een update is overgegaan naar de Caldera map, zijn er al een aantal vervelende bugs ontdekt. Spelers op de Xbox Series X kregen bijvoorbeeld FPS problemen, maar nu is er ook een probleem gevonden die de neus van spelers laat groeien.

Hoe werkt de bug in Call of Duty Warzone?

Hoewel de bug in eerste instantie grappig klinkt, is het zeker geen fijne bug om last van te hebben. Het maakt de game eigenlijk onspeelbaar. Op Reddit is een video gedeeld van de bug en daarin is te zien hoe vervelend de bug kan zijn.
Het is niet duidelijk hoe de bug is ontstaan en of een speler er iets aan kan doen. Het lijkt erop dat het een speler gewoon overkomt en in sommige reacties onder de video staat dat de bug vanzelf weer verdwijnt.
Toch blijft het een vervelende bug, dus hopelijk is Raven Software op de hoogte van de problemen. In ieder geval zouden spelers graag zien dat er snel een oplossing voor deze bug, maar ook nog een hoop andere bugs aan zal komen.