Speel Marvel’s Spider-Man 2 nu gratis

News
donderdag, 01 februari 2024 om 15:30
marvels spider man 2 venomf1689930411
Marvel’s Spider-Man 2 was vorig jaar een grote hit op PS5. Voor veel fans zal het een vanzelfsprekende aankoop zijn na de geweldige avonturen van de eerste game en Miles Morales. Maar wie nog twijfelt kan de game nu gratis proberen.
Marvel’s Spider-Man 2 is de snelst verkopende PlayStation Studios-game ooit. Veel extra hulp heeft hij dan ook eigenlijk niet nodig, maar toch probeert Sony wat twijfelaars te verleiden. Je kunt de game nu namelijk gratis spelen, tenminste, als je PS Plus-abonnee bent.
Met het PS Plus Premium-abonnement kun je namelijk geregeld een game op proef spelen. De nieuwste toevoeging is Marvel’s Spider-Man 2. Als je de proefversie downloadt kun je twee uur gratis spelen. Alle progressie die je boekt en Trophies die je haalt kun je meenemen als je de game uiteindelijk besluit te kopen.

Insomniac maakt nog lange tijd Marvel-games

Liefhebbers van Insomniacs Marvel-universum kunnen nog jarenlang nieuwe avonturen verwachten. Het is bijvoorbeeld al bevestigd dat Wolverine zich in hetzelfde universum afspeelt als Spider-Man. Bovendien blijkt uit leaks dat er nog veel meer games in dit universum volgen.
Zo komen er nog meer Spider-Man games, zoals je misschien verwacht. Bovendien lijkt de introductie van Wolverine ook een aanloop naar een X-Men game. Sony zou trouwens goud geld betalen aan Marvel voor de rechten voor deze games.