Final Fantasy VII Rebirth nu al met korting in de pre-order te zetten

News
donderdag, 01 februari 2024 om 14:30
final fantasy vii rebirth charactersf1706797913
Eind deze maand komt eindelijk het tweede deel van de Final Fantasy VII Remake, namelijk Final Fantasy VII Rebirth. En je kan de RPG nu al met korting in de pre-order zetten.
De Final Fantasy-reeks loopt al sinds 1987 en kent, met alle spin-offs meegerekend, meer dan twintig delen. Toch is volgens velen er één deel duidelijk het beste, namelijk Final Fantasy VII. De game heeft ook zeer iconische personages voortgebracht met Cloud, Tifa en Sephiroth.
Dat Square Enix heeft besloten om dan ook precies van die game een remake te maken is ook niet zo vreemd. De uitgever heeft alleen niet voor zo’n remake gekozen. In maar liefst drie delen wordt de game helemaal opnieuw gemaakt met andere gameplay, aangepaste gebieden en natuurlijk compleet andere graphics.
Het is inmiddels al bijna vier jaar geleden dat Final Fantasy VII Remake, het eerste deel, verscheen voor de PlayStation 4. En nu is het bijna tijd voor deel twee: Final Fantasy VII Rebirth. Als je niet kan wachten op de game, dan kan je nu alvast mooi profiteren van een deal bij Bol. Ben je namelijk Select-lid, dan kan je de game met korting pre-orderen.

Weer een Final Fantasy-topper?

Hoewel fans nog even geduld moeten hebben, 29 februari verschijnt Final Fantasy VII Rebirth, lijken fans wel weer aan de slag te kunnen met een topgame. Met het eerste deel heeft Square Enix namelijk al bewezen een zeer goede remake af te kunnen leveren, ondanks dat de game flink op de schop is gegaan.
In onze review van Final Fantasy VII Remake waren we zeer te spreken over de game. Wij hebben de game dan ook beloond met een prachtige 9,4!