Insomniac werkt aan Spider-Man 3 en Spider-Verse game

News
donderdag, 14 december 2023 om 10:30
2024 10 17 spider man 2 combosf1702546689
Insomniac Games is nog bezig met post-launch content voor Spider-Man 2, maar uit gelekte documenten blijkt dat er achter de schermen gewerkt wordt aan Spider-Man 3. Dat niet alleen, maar de studio zou eveneens werken aan een Spider-Verse titel.
De Spider-Verse game zou een multiplayergame worden. Het is al langer bekend dat Insomniac werkt aan een multiplayergame, maar hoe deze vorm zou krijgen was nog niet duidelijk. Nu lijkt het er op via de gelekte documenten dat het om een Spider-Verse titel gaat. Een andere optie is dat het om een uitbreiding gaat voor Spider-Man 2.
In hetzelfde document valt ook op te maken dat Insomniac Games aan nog twee titels werkt. Daarvan zijn alleen afkortingen te lezen: SM3 en RCE. Daarvan lijkt de eerste een afkorting te zijn voor Marvel's Spider-Man 3. De studio heeft via het tweede deel en regisseur Brian Intahar al laten doorschijnen dat een derde deel op de planning staat.

Waar staat RCE voor?

Op Reddit, waar de gelekte informatie gedeeld werd, wordt ook gespeculeerd over waar de RCE-afkorting voor staat. Sommigen denken dat het met Ratchet & Clank te maken heeft, terwijl anderen vermoeden dat het om een Resistance Collection Enhanced zou gaan. Momenteel is het vooral afwachten tot er meer informatie naar buiten komt of enige bevestiging vanuit PlayStation of de studio zelf.

Populair Nieuws