Sony komt met bijzondere PS5 in Dubai

News
woensdag, 01 februari 2023 om 13:30
playstation 5 8f1603819759
Er zijn allerlei geruchten over nieuwe PS5 modellen die al dan niet op de markt komen. Daar is geen bevestiging van, maar Sony heeft wel een speciale PS5 naar buiten gebracht. Het gaat om een uniek exemplaar dat in Dubai te vinden is.
De PlayStation 5 is een vrij grote console. Sommige fans hopen dan ook op een kleinere PS5 Slim, maar Sony heeft besloten juist een veel grotere console te maken. In Dubai is een enorme PS5 geplaatst die bijna zo hoog is als een huis.
De Burj Khalifa heeft er dus nog geen concurrentie bij, maar we durven te zeggen dat dit de grootste PS5 ooit gemaakt is. Hij speelt waarschijnlijk geen games, maar hij lijkt wel instaat om een portaal in de lucht te openen. Wat daar de significantie van is, is niet helemaal duidelijk, als is het mogelijk een verwijzing naar de vele werelden die je met een game-console kunt bezoeken

PS5 wordt dit jaar beter beschikbaar

Het lijkt erop dat deze enorme PS5 onderdeel is van een marketingcampagne om te vieren dat de PS5 tekorten voorbij zijn. Sony heeft daar al herhaaldelijk melding van gemaakt en kwam eerder deze week al met een reclamespot om dat heugelijke feit te vieren. In Dubai zijn advertentiecampagnes natuurlijk een stukje extravaganter, dus daar ligt een enorme PS5 in de lijn der verwachting.
Die reclamespot heeft trouwens de nodige fans aan het denken gezet. Hij toonde namelijk scènes uit bekende games, maar één scène herkenden fans niet. Er zijn vermoedens dat deze een tease was voor een nog onaangekondigde Uncharted 5.

Populair Nieuws