PS5 wordt in 2023 een stuk makkelijker om te scoren

News
maandag, 30 januari 2023 om 13:30
ps5 controllerf1592919068
De jacht naar een PlayStation 5 is tot op heden flink lastig geweest. Maar volgens Sony moet het in 2023 een stuk makkelijker worden om een PS5 te scoren.
Het is alweer ruim twee jaar geleden dat de PlayStation 5 op de markt kwam. Normaal is het niet zo vreemd dat een tijdje na de lancering het lastig is om een nieuwe console te scoren, maar met de PS5 was het wel extreem lastig. Door scalpers en het tekort aan semi-conductor chips ligt de next-gen console nog steeds niet breed beschikbaar in de winkels.
Als je nog geen PlayStation 5 hebt kunnen scoren, dan wordt het gelukkig vanaf nu wel een stuk makkelijker. Ten minste, als we Sony mogen geloven. Via Twitter laat het Japanse bedrijf namelijk weten dat het in 2023 ‘makkelijker’ wordt om een PlayStation 5 te vinden. Of Sony hiermee alleen haar eigen Direct Store bedoeld of ook andere webshops en retailers is niet duidelijk.

PS5 titels die eraan komen in 2023

Om het moment te vieren heeft Sony ook een nieuwe video uitgebracht, om de spotlight te zetten op recente games voor de PS5 en titels die eraan zitten te komen. Zo doen correspondenten verslag voor ‘Live From PS5’ op locatie in onder andere Marvel’s Spider-Man 2, Horizon Forbidden West, God of War Ragnarok en Final Fantasy XVI.
Naast de exclusieve games voor de PlayStation 5 komen er dit jaar ook nog een aantal andere grote titels naar het platform. Zo kan je ook uitkijken naar Hogwarts Legacy, Star Wars Jedi Survivor, Assassin’s Creed Mirage en Diablo IV.

Populair Nieuws