Kirby’s Return to Dream Land Deluxe komt stiekem met extra content

News
woensdag, 01 februari 2023 om 13:00
kirby and the forgotten landf1632478275
Kirby’s Return to Dreamland Deluxe komt over een paar weken uit en er wordt momenteel flink gespeculeerd rondom een gelekte foto op Reddit van het hoesje van de game. Hierop staat belangrijke informatie.
De geruchten zijn nog niet bevestigd en moeten dus nog met een korreltje zou genomen worden, aangezien er nog geen solide bron is voor de afbeelding en deze goed vervalst kan zijn.
Het zou wel logisch zijn om een nieuw hoofdstuk aan de game toe te voegen met Magolor, een hoofdpersonage van de game. De meeste Kirby-games sinds Kirby Triple Deluxe uit 2014 hebben een modus waarvan er een paar verschillende speelbare personages in zitten.

Nieuwe vaardigheid voor Kirby

Kirby's Return to Dreamland Deluxe zal een nieuwe vaardigheid bevatten die bekend staat als Sand. Met deze vaardigheid kan Kirby zand in verschillende vormen en maten manipuleren, zoals het bouwen van zandkastelen en het afvuren van projectielen naar vijanden. De originele game had al een kopieermogelijkheid waaruit spelers konden kiezen.
Kirby’s Return to Dreamland Deluxe ziet er momenteel uit als de definitieve versie van de Wii-klassieker, dankzij alle nieuwe grafische toevoegingen. Ook zijn er nieuwe uitdagingen die zijn toegevoegd aan de Lor Starcutter-hub, samen met de minigames die deel uitmaken van een nieuw gebied genaamd Merry Magoland.
De game komt 24 februari uit, voor die tijd krijgen we hopelijk meer informatie over de game.

Populair Nieuws