Game releases februari 2023 - Hogwarts Legacy en Like a Dragon!

Article
woensdag, 01 februari 2023 om 14:00
hogwarts legacy desktopf1609859998
Het jaar is wat rustig begonnen qua games, maar in februari begint dat langzaam te veranderen. Je zou zelfs kunnen zeggen dat het een magische maand wordt. Tenminste, als je van Harry Potter houdt.
Wie altijd al naar Zweinstein wilde kan die wens deze maand in vervulling laten gaan. Na lang wachten staat de release van Hogwarts Legacy eindelijk voor de deur. Vanaf 10 februari kun je aan het schooljaar beginnen, maar eerder kan ook als je de Digital Deluxe Edition in de pre-order hebt staan.
Een heel andere sfeer kun je beleven in Like a Dragon: Ishin! Deze game is jaren geleden als eens uitgegeven in Japan, maar komt nu met een remake voor het eerst naar het westen. Je kunt een verhaal beleven met allerlei personages die je herkent uit de Yakuza/Like a Dragon-reeks, maar dan in een lang vervlogen tijdperk.
Ook Nintendo is op de remaster-tour met Kirby’s Return to Dream Land Deluxe. De titel herken je misschien niet direct, maar de originele game was in Europa bekend als Kirby’s Adventure Wii. De Wii is langzamerhand op leeftijd, dus dit zal voor velen een gloednieuwe game zijn.
Er is nog veel meer te beleven, bijvoorbeeld met een nieuwe Destiny-uitbreiding en een tweede Octopath Traveler game. Ook leuk zijn een remaster van Tales of Symphonia en de PC Port van Returnal. Die laatste zag je natuurlijk al mijlenver aankomen, gezien hoe vaak die game is uitgelekt.

Wat zijn de game releases van februari 2023?

Er is nog meer te spelen behalve het bovenstaande. In de lijsten hieronder kun je nog veel meer games terugvinden. Alles staat gesorteerd op platform, dus je kunt alle systemen die je niet hebt gewoon overslaan.

Switch releases

PS5 releases

PS4 releases

Xbox Series X|S releases

Xbox One releases

PC releases

Wat waren de releases van vorige maand?

Als je het allemaal niet zo interessant vindt deze maand, dan kun je natuurlijk wachten op maart. Maar mocht je echt nu met iets nieuws willen beginnen, kijk dan ook even bij de releases van januari. Wie weet zag je daar iets leuks over het hoofd.

Populair Nieuws