PS5 advertentie lijkt naar Uncharted 5 te hinten

News
maandag, 30 januari 2023 om 14:30
unchartedlegacy14f1642936500
Er gaan al tijden geruchten over een mogelijke nieuwe Uncharted-game. Die is nooit officieel aangekondigd, maar er is nu een wel heel expliciete hint. Een nieuwe advertentie voor de PS5 lijkt namelijk Uncharted 5 te tonen, tenminste, in zekere zin.
In een nieuwe reclamespot, getiteld ‘Live from PS5’ zien we allerlei live-action recreaties van scènes uit populaire PlayStation-games. Daarbij komen bijvoorbeeld God of War, Horizon en Gran Turismo voorbij. Maar fans hebben één scène gevonden die ze niet konden plaatsen.
Daarin is een jonge vrouw te zien die in een grot loopt met een fakkel. Een volgende clip laat zien dat ze stof van een artefact afblaast. Dat lijkt natuurlijk erg op een scène die je in Uncharted zou kunnen zien, helemaal omdat er al langer gespeculeerd wordt dat de dochter van Nathan Drake het stokje over zou kunnen nemen in nieuwe delen.

Komt er een Uncharted 5?

De toekomst van Uncharted is helaas onzeker. Neil Druckmann van Naughty Dog gaf onlangs nog aan dat deze studio klaar is met de franchise. Als er dus nog een nieuwe game in de reeks komt, zou die door een andere studio gemaakt moeten worden.
Daar zijn ook al aanwijzingen voor geweest. Vacatures hebben bijvoorbeeld aangegeven dat er wordt gezocht naar ontwikkelaars voor een game in een geliefde franchise die door een nieuwe studio in samenwerking met Naughty dog zou worden gemaakt. Er is niets bevestigd, maar de clip in deze nieuwe reclame geeft wel enige hoop.

Populair Nieuws