Silent Hill maker Keiichiro Toyama toont ijzingwekkend project

News
dinsdag, 16 februari 2021 om 15:00
silent hill projectf1613473572
Silent Hill maker Keiichiro Toyama heeft fans van zijn werk en van het horrorgenre een kort kijkje gegeven op zijn volgende project. Dit door middel van nooit eerder vertoonde concept art. Eén ding kan alvast gesteld worden: het jaagt je de stuipen op het lijf!
Op het Youtube kanaal van Bokeh Game Studio, de studio die meewerkt aan deze nieuwe horrorgame, laat Toyama in een interview verschillende teasers zien van zijn aankomende project. Zie hieronder het interview met Keiichiro met al het concept art dat hij laat zien:
We zien veel enge foto’s. Op de ene zie je een mensenlichaam met uitstekende spinnenpoten, op de ander zie je een mega inktvis met een skelettenhoofd erop. Ook zien we het gezicht van iemand met allerlei gekke poten en spinnenwebben eromheen. Het zijn gekke teasers die ons razend enthousiast maakt om het te spelen.
Het nieuwste project, waarvan de verschillende concept art een glimps van is, wordt een horror-actie-avonturengame. Toyama onthulde dat ‘death game' stripboeken en het dagelijkse leven op aarde een grote impact op de game zullen hebben. De kijk die Keiichiro Toyama op de game heeft, is dat het dagelijkse leven in de game wordt opgeschud, wat veel horroraspecten kan bevatten.
Hij wil mensen aan het denken zetten of we wel echt zo vredig leven. De regisseur gaat dus niet per se op de traditionele horrortour met deze game. Hij wilt het eng maken door zoveel mogelijk real life aspecten in de game te brengen.
teaser foto 2f1613475599

Release

Het horror-actie-avonturengame van Bokeh Game Studio en Keiichiro Toyama komt waarschijnlijk in 2023 uit. Ook wil Keiichiro dat de game naast zoveel mogelijk consoleplatforms, op de PC uitkomt. Een officiële titel voor het project is nog niet bekend.

Populair Nieuws