'Silent Hill 2 remake release gelekt door stemacteur'

News
donderdag, 29 juni 2023 om 15:30
silent hill 2 remake pyramid headf1666253480
Het lijkt erop dat een stemacteur weer iets te loslippig is geweest. Naar verluidt heeft James Sunderland namelijk de release voor de Silent Hill 2 remake gelekt.
Eind vorig jaar heeft Konami een remake van Silent Hill 2 aangekondigd, nadat er eerder al geruchten over gingen. Volgens ontwikkelaar Bloober Team is de ontwikkeling van de remake nu al bijna klaar, maar er is nog geen releasedatum bekendgemaakt.
Mogelijk is er nu wel een releaseperiode per ongeluk onthuld door James Sunderland, de stemacteur voor de protagonist in de game. Sunderland kreeg via Instagram de vraag wanneer de Silent Hill 2 remake uitkomt, waarop hij antwoordde dat de game ‘begin volgend jaar’ moet uitkomen. Dat claimt één van de leden op de Discord-server van The Snitch.

Het jaar van de stemacteurs

Als Sunderland inderdaad de releaseperiode van de Silent Hill 2 remake heeft gelekt, dan is dat niet de eerste keer dit jaar dat een voice actor gevoelige informatie naar buiten heeft gebracht. Zo heeft Tony Todd eerder een releasedatum voor Marvel’s Spider-Man 2 gelekt en Matthew Porretta heeft hetzelfde gedaan voor Alan Wake 2.
Het kan ook nog erger. Zo heeft Norman Reedus de ontwikkeling van Death Stranding 2 naar buiten gebracht, voordat de sequel officieel was aangekondigd door Kojima.

Populair Nieuws

Laatste Reacties