Wordt Insidious: The Red Door de beste horror movie van 2023? Beleef het in stijl!

Article
donderdag, 29 juni 2023 om 16:30
insidious the red door st 1 jpg sd high 2023 ctmg inc all rights reserved all images are property of sony pictures entertainment inc for promotional use only sale duplication or transfer of this material is st 1f1687171473
Heb je zin in een nieuwe horror movie? Insidious: The Red Door is onderweg. Kinepolis weet precies hoe je in de juiste sfeer komt door de bioscoop om te toveren tot een horror setting. Ga jij 7 juli Insidious: The Red Door in stijl beleven? Misschien wordt dit wel de beste horror movie van 2023.
Nog een paar weken en dan komen horrorfans weer aan hun trekken met een nieuwe horrorfilm, namelijk Insidious: The Red Door. De serie gaat al meer dan tien jaar mee en is daarmee een succes te noemen. In 2010 verscheen Insidious en daarna volgden nog drie delen. Insidious: The Red door is dus de vijfde film en een mooie bekroning op wat veel mensen enge films vinden. Het wordt tevens ook het laatste deel, dus reden genoeg om te kijken!

Waar gaat de film Insidious: The Red Door over?

In Insidious: The Red Door zien de originele cast terug om nog even flink te griezelen. Op de site van Kinepolis staat het volgende: ‘Om voorgoed van hun demonen af te komen moeten Josh (Patrick Wilson) en de inmiddels studerende Dalton (Ty Simpkins) dieper dan ooit The Further in. Daar worden ze geconfronteerd met het duistere verleden van hun familie en een reeks nieuwe, nog ergere verschrikkingen die achter de rode deur schuilen.’

Waarom Kinepolis?

Als je een echte horrorfan bent is het de moeite waard om de film op 7 juli in een Kinepolis bioscoop te kijken. Want dan zie je de film in een enge hororrsetting en ook krijg je bij je kaartje een gratis spannend voorprogrmama. Wat is dit is gaan we niet verklappen. Bovendien krijg je ook nog een gratis welkomstdrankje, namelijk Monster Energy. Dingen waar je op een later moment niet van kunt profieren. Zet dus gauw 7 juli in je agenda. Een kaartje koop je bij Kinepolis via deze website.

Waar kan ik de film kijken?

De film wordt vertoond in maar liefst 15 bioscopen. De filialen waar je terecht kan zijn Almere, Breda, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Haarlem, Hoofddorp, Utrecht Jaarbeurs, Leidschendam, Oss, Spijkenisse en Zoetermeer. Bestel nu snel je kaartjes, om van het spectaculaire evenement te genieten!
Wat vind jij van de Insidious reeks? Laat het ons weten in de comments.