Scoor PlayStation VR nu met hoge korting!

News
maandag, 17 oktober 2022 om 17:30
pexels artem podrez 7773749f1661245948
Als het goed is kunnen we snel aan de slag met PSVR 2, maar misschien is de originele PlayStation VR voor wat jij er mee wil nog wel goed genoeg. Mocht je deze headset nog willen kopen, dan kan dat nu met flinke korting.
PlayStation VR is een redelijk betaalbare VR headset, maar dat wil niet zeggen dat de headset daadwerkelijk goedkoop is. Maar nu PSVR 2 er langzamerhand aan zit te komen moet de originele set zo langzamerhand op veel plekken de deur uit. Hij is dan ook af en toe met flinke korting te vinden.

Haal PlayStation VR nu bij Coolblue!

Zo kun je de headset nu vinden bij Coolblue met een aardige prijsverlaging. Om precies te zijn gaat het om een PSVR Mega Pack, waarbij er vijf VR games zijn inbegrepen. Je kunt de set scoren voor ruim 100 euro onder de adviesprijs.
Let wel op dat de originele PlayStation VR niet heel makkelijk te gebruiken is met de PlayStation 5. Je vraagt je misschien af of de originele PSVR nog de moeite is om te kopen met PSVR 2 op komst, maar PSVR 2 zal niet met alle oude PSVR games compatibel zijn. Dus ook als je geen hardwareverzamelaar bent is er mogelijk nog wat te halen bij de origenele headset.
Overigens zijn er aardig wat interessante deals die je nu kunt scoren. Bij MediaMarkt kun je bijvoorbeeld de aankomende Mario + Rabbids game al met meer dan 20 procent korting bestellen en bij dezelde winkel zijn ook nieuwe Mega Deals. Voor wie zin heeft in Call of Duty Modern Warfare 2 heeft Game Mania een inruilactie.