Sony heeft veel vertrouwen in de PSVR 2

News
maandag, 03 oktober 2022 om 17:00
pexels artem podrez 7773749f1661245948
Sony komt in 2023 eindelijk met de PSVR 2. Naar verluidt heeft de Japanse fabrikant veel vertrouwen in de VR-bril, want er moeten in maart al twee miljoen exemplaren beschikbaar zijn.
Liefhebbers van Virtual Reality kunnen op de PlayStation 4 momenteel al aan de slag met de PSVR. Voor de nieuwe generatie komt Sony allemaal met een gloednieuwe VR-bril, genaamd de PSVR 2. Het apparaat moet begin 2023 uitkomen, maar een precieze releasedatum en prijs is nog niet bekend.
De prijs blijft nog even gissen, maar het lijkt er wel op dat we nu weten wanneer de PSVR 2 uitkomt. Volgens Bloomberg heeft Sony namelijk al een flinke bestelling klaar liggen voor maart 2023. De publicatie zegt dat Sony wil dat er in die maand al meteen twee miljoen exemplaren van de PSVR 2 beschikbaar zijn.
Dat is een flink aantal voor een technologie die nog niet massaal is geadopteerd door gamers. In drie jaar tijd is de eerste versie van de PSVR volgens Sony vijf miljoen keer verkocht. De mijlpaal van twee miljoen sales werd pas na veertien maanden bereikt.

Veel games beschikbaar voor PSVR 2

Eén van de redenen waarom Sony mogelijk veel vertrouwen heeft in de PSVR 2, is vanwege de launch line-up. Voor de PSVR waren er namelijk niet meteen veel games beschikbaar en al helemaal geen grootste ervaringen.
Bij de release van de PSVR 2 zijn er volgens Sony meteen twintig games beschikbaar. Eén van die titels is een gloednieuwe Horizon game, die speciaal gemaakt wordt voor de VR-bril. Veel is er nog niet bekend van Horizon Call of the Mountain, maar het zal zeker de aandacht trekken van loyale PlayStation-fans.

Populair Nieuws