Mario + Rabbids Sparks of Hope nu al met veel korting te scoren!

News
dinsdag, 18 oktober 2022 om 9:00
mario rabbids sparks of hopef1663238441
Deze week kunnen fans van Mario en de Rabbids weer met een nieuwe game aan de slag. En Mario + Rabbids Sparks of Hope kan je nu al met veel korting bestellen!
De combinatie van Mario en de knotsgekke Rabbids was een crossover die niet veel mensen hadden zien aankomen toen Mario + Rabbids Kingdom Battle op E3 2017 werd aangekondigd. Het bleek alleen een briljante combo te zijn, want Kingdom Battle was een groot succes.
Het is dan ook niet zo vreemd dat Nintendo en Ubisoft hebben gekozen om een nieuw deel te maken in de vorm van Mario + Rabbids Sparks of Hope. De sequel komt deze week uit op 20 oktober, maar het is nu al mogelijk om de Nintendo Switch game met korting te scoren bij MediaMarkt.

Tactisch strijden in Sparks of Hope

In het nieuwe deel gaan Mario en de Rabbids de ruimte is, omdat een entiteit genaamd Cursa bezig is om de Darkmess te verspreiden door het heelal - wat de energie zuigt uit wezentjes genaamd Sparks. Mario en zijn vrienden moeten weer orde brengen in het heelal door Cursa te verslaan en de Sparks te redden.
Uiteraard gaat dat niet zonder slag of stoot, dus mogen de Italiaanse loodgieter en de knaagdieren weer tactisch strijden. Deze keer is het gevechtssysteem wel een beetje op de schop gegaan, want je beweegt tijdens de turn-based gevechten niet meer over een raster, je kan gaan en staan waar je wil binnen een bepaalde straal.
Bovendien is een goed team samenstellen essentieel, dus als je geniet wat een vleugje strategie, dan mag je Mario + Rabbids Sparks of Hope niet missen!

Populair Nieuws