Nu al korting op Call of Duty Modern Warfare 2!

News
maandag, 17 oktober 2022 om 12:00
call of duty modern warfare 2 2022f1660316926
De campaign van een nieuwe Call of Duty kan nog zo goed zijn, uiteindelijk haal je een grote hoeveelheid van je speeltijd uit de multiplayer modus. Dan is het wel zo leuk om er ook vanaf lancering bij te zijn. Dat kan nu zonder meteen het volle pond te hoeven betalen.
Veel games zijn met de nieuwe console-generatie duuder geworden en Call of Duty is daarop geen uitzondering. Natuurlijk kun je altijd even wachten tot de game wat is afgeprijsd, maar dan moet je wel het één en ander van de multiplayer missen. Misschien zelfs het hele eerste seizoen missen, aangezien dat al snel na release begint.

Korting op Modern Warfare 2 via inruilactie Game Mania

Maar misschien kun je de game toch op lancering kopen voor een wat lagere prijs. Bij Game Mania loopt namelijk een inruilactie voor de game. Zo kun je Modern Warfare 2 nu alvast bestellen voor maar 50 of zelfs 40 euro, in plaats van de slordige 80 euro die hij normaal kost.
Overigens kun je niet zomaar elke game inleveren. Als je de game wil hebben voor 40 euro moet je twee games uit deze lijst inleveren. Neem je genoegen met een prijs van 50 euro, dan kun je ook één PS5 game uit deze lijst inleveren. Call of Duty Vanguard is in beide lijsten opgenomen, dus als je niet van plan bent om nog naar die game terug te gaan is dat een makkelijke om in te ruilen.
Mocht je geen games hebben om in te ruilen, dan kun je nog steeds korting pakken op de game, zij het een veel kleinere. Bij bol.com loopt namelijk al geruime tijd een Select-deal op de game. Wie helemaal geen interesse heeft in Call of Duty kan misschien nog profiteren van de nieuwe Mega Deals van MediaMarkt.

Populair Nieuws

Laatste Reacties