Salt and Sacrifice release voor PS5 en PS4 gepland voor 2022

  Tijdens Summer Game Fest is de eerste trailer getoond van Salt and Sacrifice, van de makers van Salt and Sanctuary. De Salt and Sacrifice release staat gepland voor PS5 en PS4 voor 2022.

  De originele game Salt and Sanctuary is gemaakt en uitgegeven door Ska Studios. Hierin bevindt je jezelf als een zeiler die na een schipbreuk is gestrand op een raar eiland, waar jaren aan oorlog en strijd is gevoerd. Enige hoop hier is geïsoleerd in Sanctuaries, waar overlevenden met elkaar samenleven en zich schuil houden voor de gevaren daarbuiten.

  In de nieuwste game Salt and Sacrifice, gecreëerd door dezelfde makers als de vorige game, heb je een tweede kans gekregen. Hierin kun je je eigen karakter zelf ontwerpen, bevind je je in een gevaarlijke wereld en doe je er alles aan om Mages te verslaan. Tijdens Summer Game Fest is er bekend gemaakt dat de Salt and Sacrifice release gepland staat voor zowel de PS5 als de PS4 voor 2022. Een exacte datum is nog niet bekend gemaakt.

  Veel meer bij Summer Game Fest

  Tijdens Summer Game Fest is nog veel meer aangekondigd uiteraard. Zo werd een nieuwe Borderlands spin-off uit de doeken gedaan rondom Tiny Tina, terwijl ook Death Stranding een Director's Cut krijgt voor de PS5. Verder is er een eerste blik gegeven op Call of Duty Warzone seizoen 4 en komt er een nieuwe Metal Slug Tactics.

  Salt and Sanctuary

  Verkijgbaar vanaf 17 may 2016

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.