Jurassic World Evolution 2 release voor 2021 getoond tijdens Summer Game Fest

News
donderdag, 10 juni 2021 om 20:38
jurassic world evolution 2f1623349812
Niemand minder dan Jeff Goldblum heeft de officiële Jurassic World Evolution 2 release aangekondigd tijdens de Summer Games Fest. Deze staat gepland dit jaar nog uit te komen.
Nog niet zo lang geleden kwam de eerste Jurassic World Evolution game uit, waarin je je in het hart van de Jurassic franchise bevind en geheel je eigen park op kan bouwen met tientallen verschillende soorten dinosaurussen. Toch moet je ook op je hoede zijn voor spionage, ontsnappingen en tropische stormen.
Jurassic World Evolution 2 is een geëvolueerde versie hiervan, waar je hoogstwaarschijnlijk opnieuw je eigen park in kan richten hoe je het zelf wilt, met dino’s om kan gaan en ervoor te zorgen dat de dieren een goed leven hebben. Alhoewel dit pas de eerste teaser is waar nog niet veel is vrijgegeven van de game, is er tijdens Summer Game Fest bekendgemaakt dat Jurassic World Evolution 2 dit jaar nog uitkomt voor PC, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X/S.

Nog veel meer bij Summer Game Fest

Tijdens Summer Game Fest werd nog veel meer aangekondigd. Zo kwam ook de Director's Cut van Death Stranding voorbij. De game komt naar PlayStation 5 en gaat meer content krijgen dan het origineel. Ook werd een gloednieuwe spin-off van Borderlands aangekondigd waarin Tiny Tina centraal staat.

Populair Nieuws

Laatste Reacties