BCC is inschrijving gestart voor PS5 loting, meld je nu aan!

  Geïnteresseerden in een PS5 hebben nu een goede kans om de next-gen console te bemachtigen. BCC gaat namelijk een loting houden voor een PlayStation 5 Digital Edition waarvoor de inschrijving nu is geopend.

  Door de enorme vraag naar de PlayStation 5 gecombineerd met de semiconductor chip-tekorten, is het bijna onmogelijk om een PS5 te bemachtigen. En de exemplaren die verkocht worden, vallen vaak ook nog eens in de handen van bots, om ze vervolgens door te verkopen voor het dubbele op sites als Marktplaats en Ebay.

  Om dat te voorkomen gaat BCC nu Coolblue achterna. In plaats van de nieuwe lading PS5 consoles direct te verkopen, organiseert de webshop een loting, waarna de gelukkige ‘winnaars’ de mogelijkheid hebben om de console te kopen. Het gaat bij deze loting om de Digital Edition voor 399,99 euro van de PS5, dat is de versie zonder disc tray. De inschrijving voor de PS5 loting stopt op donderdag 10 juni om 14:00, dus wees er snel bij!

  Sony gaat ook zelf PS5 verkopen in Nederland

  Naast de gebruikelijke webshops in ons land, is er een nieuwe partij die binnenkort ook nieuwe levering van de PlayStation 5 gaat verkopen: Sony zelf. De Japanse consolefabrikant doet dat al sinds 2019 in de Verenigde Staten, maar heeft ook plannen om daar voor het einde van 2021 mee te beginnen in Europa, waaronder Nederland. Hopelijk zal het bedrijf dat ook gaan doen met een flinke lading aan PS5 consoles, want de vraag is nog steeds extreem hoog!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.