House of Ashes laat zijn releasedatum zien tijdens E3 2021

  Tijdens Summer Game Fest was er nog een klein plekje voor een horrorverhaal. Om [precies te zijn het derde verhaal in de Dark Pictures Antholoy: House of Ashes. De game laat zich van zijn gruwelijkste kant zien met een nieuwe trailer rondom de monsters. Daarbij kreeg de game een releasedatum in 2021 en kwam er een speciale editie uit de schaduw tevoorschijn.

  The Dark Pictures Anthology: House of Ashes liet ons tijdens E3 2021 Summer Game Fest even lekker gruwelen met nieuwe beelden en de releasedatum van de game. In de nieuwe trailer vertelt The Narrator haarfijn wat de game je belooft te brengen: pure horror in een oeroude tempel. Zoals in de vorige delen, Man of Medan en Little Hope, krijg je verschillende karakters onder de knoppen en moet jij keuzes voor ze maken. Je hebt letterlijk hun lot in handen van de groep soldaten als ze een oude tempel ontdekken.

  Naast het voorproefje van de horror die je hieronder terug kunt kijken in de trailer, werden de releasedatum in oktober én een speciale editie van de game onthuld.

  House of Ashes zet de horror dit jaar nog voort

  House of Ashes komt namelijk dit jaar nog, om precies te zijn op 22 oktober 2021. De game komt uit voor PlayStation 4, PS5, Xbox One, Series X/S en PC en voor pre-orders is er speciale content in de vorm van de Narrators Cut beschikbaar. Als je de game wil kopen kun je kiezen voor de normale editie, maar ook de speciale Pazuzu Edition aanschaffen. Hierbij krijg je naast de game en Narrators Cut een speciale Eclipse Pin, een Art Print, een stickervel en een Underworld Creature Figurine van 10 cm.

  Veel meer Summer Game Fest 2021 onthullingen

  Naast deze onthulling kreeg Death Stranding een nieuwe trailer die de Directors Cut en een PS5 upgrade uit de doeken deed en zagen we gloednieuwe beelden van Tiny Tina's Wonderlands. Voor al het E3 2021 nieuws kun je op onze speciale E3 2021 pagina terecht.

  The Dark Pictures Antholoy: House of Ashes

  Verkijgbaar vanaf 22 october 2021

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.