Riverdale ster KJ Apa vergelijkt de serie met een gevangenis

  KJ Apa speelt de rol van Archie Andrews in tienerserie Riverdale. Toch is het sterrenleven van de acteur niet zo prettig als het lijkt. Hij vergelijkt het zelfs met de gevangenis. Waarom zegt hij dit precies?

  Netflix

  KJ Apa maakt deze vergelijking omdat hij vindt dat er veel restricties zijn in wat hij wel en niet kan doen tijdens de opnames van Riverdale. Ook al is hij blij met het succes van Riverdale en de beroemdheid die daar bij komt kijken, ondervindt hij ook veel problemen door dit succes. KJ Apa zegt dat fans van de show de acteurs niet kunnen scheiden van hun Riverdale rollen. Hij vindt dat er snel meningen worden gevormd over zijn meningen over verschillende onderwerpen zoals politiek, drugs en mensen.

  Hij kan over dit soort problemen alleen praten met zijn co-sterren, omdat die dezelfde soort problemen ervaren. Zo praat hij er vaak over met Cole Sprouse. Ook praatte hij vroeger met Luke Perry over zijn stijgende populariteit. Perry is inmiddels helaas overleden. Ook geeft KJ Apa aan hoe Perry wijs heeft gezegd dat hij zijn populariteit niet naar zijn hoofd moet laten stijgen.

  Songbird

  Waar KJ Apa zich meer thuis bij voelde is in zijn nieuwste film genaamd Songbird, waarin hij de rol speelt van Nico Price. Deze film gaat over COVID-19 en wat er kan gebeuren als dit virus keer op keer muteert en de wereld zo aangetast heeft, dat men niet meer normaal kan leven. Ook al heeft deze film veel kritiek gekregen, vooral omdat Corona nog vers in het geheugen zit bij mensen, voelde KJ Apa zich vrijer dan ooit tijdens het opnemen van deze film.

  Zo zegt hij in een gesprek met Demi Moore dat hij zich nog nooit zo vrij heeft gevoeld in vergelijking met Riverdale. In de tienerserie moest hij zijn haar keer op keer oranje laten verven en in topconditie blijven. In Songbird mocht hij zijn natuurlijke, bruine haren en zijn baard laten groeien zoals hij wilde.

  The CW

  Riverdale seizoen 4

  Het vijfde seizoen van Riverdale is sinds kort van start gegaan op CW en op Netflix. Dit vierde seizoen bevat een tijdsprong van zeven jaar, waar Archie, gespeeld door KJ Apa, in het leger zit, Betty Cooper bij de FBI werkt en Jughead Jones een professioneel schrijver is. Hoe het verhaal van dit seizoen gaat verlopen is nog niet bekend. Wel weten we dat het weer een grote gekte gaat worden.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.