Terminator anime in de maak bij Netflix

News
maandag, 01 maart 2021 om 9:15
nieuwe terminator film details bekendgemaakt door james cameron 146645 4
The Terminator keert terug, dit keer niet naar de bioscoop, maar naar het kleine scherm. Het gaat zelfs niet om een live-action serie. The Hollywood Reporter meldt namelijk dat er een Terminator anime in de maak is voor Netflix.

Wie werkt er aan de Terminator Anime?

De showrunner en uitvoerend producent van de nieuwe anime wordt Mattson Tomlin. Tomlin is co-schrijver voor Matt Reeves’ The Batman en zal ook voor een toekomstige Mega Man-film schrijven. De animatie van de serie wordt verzorgd door Production I.G, een animestudio die een contract heeft bij Netflix.
Mattson Tomlin laat weten vereerd te zijn om aan de frachise te mogen werken. Hij wil de franchise op een gewaagde manier benaderen. Zijn visie zou er één zijn die ‘breekt met conventies, verwachtingen ondergraaft en echt gedurft is’. Verdere details ontbreken nog, aangezien de ontwikkeling van de anime nog in een zeer vroeg stadium lijkt te verkeren.

Krijgt de franchise nieuw leven bij Netflix?

Terminator is natuurlijk de beroemde franchise waar Arnold Schwarzenegger een ster mee werd, maar het zijn vooral de eerste twee films die daadwerkelijk geliefd zijn. Het meeste van wat er daarna is uitgekomen is matig tot slecht ontvangen. Ook recentere films als Terminator Genisys en Terminator Dark Fate konden slechts op een lauwwarme ontvangst rekenen.
Of de anime van Netflix beter scoort is nog even afwachten. Tomlin spreekt er enthousiast over, maar er is in werkelijkheid nog maar weinig over de serie bekend. Er is nog geen indicatie van een releaseperiode.

Populair Nieuws

Laatste Reacties