Destiny 2 glitch laat je raid met 12 man spelen

  Destiny 2 heeft genoeg glitches om je aan te ergeren, maar deze nieuwe glitch is eigenlijk alleen maar leuk. De glitch stelt je namelijk in staat om de raid met 12 man te spelen.

  Als je ooit een grootschalige raid hebt willen ervaren is Destiny 2, dan is nu je kans. Een glitch in het nieuwe seizoen stelt je in staat om de raid met 12 man te spelen, sterker nog, je kan ook andere activiteiten met grotere teams spelen zoals de Nightfall. Bungie is zich ongetwijfeld bewust van deze glitch en zal zijn best doen om de glitch zo snel mogelijk te verwijderen.

  Toch heb je nog even tijd om ervan te genieten en het is zeker de moeite waard om de glitch even uit te proberen in Destiny 2. Het is namelijk ontzettend leuk om de raid met 12 man te doen, al maakt het de raid wel net iets te makkelijk. De raids in Destiny staan namelijk al niet bekend om hun hoge moeilijkheidsgraad en deze nieuwe glitch maakt de end-game activiteit alleen maar makkelijker.

  Hoe doe je de glitch?

  Het hangt er een beetje vanaf op welk platform je Destiny 2 speelt, maar de glitch is overal uit te voeren, het vereist alleen een goed gevoel voor timing. Op PC is de glitch het makkelijkst uit te voeren omdat Bungie gebruik maakt van join codes waarmee je jezelf heel snel bij een team kan voegen. Het is namelijk de kunst om je precies bij een team te voegen wanneer de activiteit start.

  Omdat het even duurt voordat je daadwerkelijk bij het team zit, is het belangrijk dat je iets eerder op join klikt dan de daadwerkelijke start van de raid. Iedere activiteit heeft natuurlijk een timer die aangeeft wanneer het team lanceert, van wat wij hebben gezien is het perfecte moment om je bij het team te voegen op twee. Het vereist misschien wat coördinatie, maar dan ga je ook wel echt een leuke tijd tegemoet in Destiny 2.

  Destiny 2

  Verkijgbaar vanaf 6 september 2017

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.