Kijk hier Rihanna's Super Bowl halftime show

News
maandag, 13 februari 2023 om 6:30
subscribe to pewdiepie te zien tijdens de super bowl 2019 146166
Het heeft zeven jaar geduurd, maar Rihanna is terug op het grote podium, en hoe! Tijdens de Super Bowl gaf ze een spetterende halftime show weg met al haar grote hits. Hier kijk je de show terug
Na maanden voorbereiding en jaren afwezigheid van het podium was het eindelijk zover: Rihanna was weer live te zien. Ze koos meteen ook niet het geringste podium uit: de Super Bowl halftime show, door velen gezien als het grootste podium voor artiesten met een toeschouwersaantal dat meer dan 100 miljoen bedraagt.
De show mocht er dan ook wel wezen, Rihanna is maanden bezig geweest om alles tot in de puntjes te regelen en een show neer te kunnen zetten die in 13 minuten langs alle hoogtepunten uit haar al lange carrière loopt. Eerder gaf ze al aan dat ze de set al wel veertig keer heeft aangepast, voordat hij helemaal goed was.
"We zijn nu bij de 39e. Elke verandering heeft impact, of ik nu een gitaar weg wil laten of toevoegen of een heel nummer wil verwijderen," aldus de zangeres die bekend is van hits als "Umbrella", "Don't Stop the Music", "SOS" en "Disturbia".
Rihanna werd drie maanden na de geboorte van haar zoon gevraagd om de halftime show te verzorgen en is sindsdien bezig geweest om te schaven aan de halftime show. Eerder gaf ze een interview aan Apple Music waarin ze aangaf hoe gefocust ze was op het verzorgen van de show.
Voor de show zijn meer dan 300 man in de weer geweest om alles op te bouwen en weer af te breken.
Rihanna wist de volgende nummers uit haar repertoire ten gehore te brengen:
  1. "B---- Better Have My Money"
  2. "Where Have You Been"
  3. "Only Girl (In The World)"
  4. "We Found Love"
  5. "Rude Boy"
  6. "Work"
  7. "Wild Thoughts"
  8. "Pour It Up"
  9. "All of the Lights"
  10. "Run This Town"
  11. "Umbrella"
  12. "Diamonds"
Dit laatste nummer werd afgesloten met een enorm vuurwerk, terwijl Rihanna op grote hoogte opgetild stond boven in het stadion. Rihanna had ook nog tijd voor een leuk nieuwtje tijdens de show: ze is opnieuw zwanger!

De Super Bowl, meer dan zomaar een wedstrijd

De Super Bowl is de grote finale van het American Football seizoen die elk jaar in februari gespeeld wordt tussen de winnaars van de American Football Conference en de National Football Conference, samen onderdeel van de National Football League.
De Super Bowl is niet zomaar een sportevenement, het is het grootste jaarlijkse evenement ter wereld en wordt omgeven door concerten, grootse reclamecampagnes en vooral de halftime show, die steevast door de grootste sterren verzorgd worden. Eerdere edities werden verzorgd door Justin Timberlake, The Weeknd, Lady Gaga, Beyoncé en Bruna Mars, is het dit jaar de beurt aan Rihanna.
Dit jaar was de Super Bowl tussen Philadelphia Eagles en de Kansas City Chiefs. De wedstrijd en alles er om heen werd integraal uitgezonden door ESPN op hun hoofdkanaal.
Heb je de wedstrijd gemist, dan is er altijd nog te optie om de wedstrijd terug te kijken. De diverse streaming apps van Ziggo, KPN en ESPN hebben deze functie.

Populair Nieuws