The Last of Us aflevering 5 komt sneller op HBO Max

News
maandag, 06 februari 2023 om 10:30
the last of us serief1673949097
In het streaming tijdperk willen series nog wel eens alle afleveringen tegelijk beschikbaar stellen. Maar andere, zoals The Last of Us kiezen nog steeds voor een vaste wekelijkse releasetijd. Maar voor aflevering vijf wijkt de serie af van zijn vaste tijd.
Kijkers van The Last of Us hoeven deze week minder lang te wachten op een nieuwe aflevering. Aflevering vijf verschijnt namelijk op zaterdag 11 februari, in plaats van maandag 13 februari. Dat is geen permanente wijziging: de serie verschijnt vanaf aflevering 6 weer gewoon op zijn oude tijd.
Dat de release deze week anders loopt, heeft waarschijnlijk te maken met de Superbowl. Het Amerikaanse sportevenement wordt zondagavond uitgezonden en trekt veel kijkers die normaal gesproken geen football kijken. The Last of Us wordt in de VS normaal gesproken ook op zondagavond uitgezonden en kan dus kijkers mislopen door de Superbowl.
De oplossing is dus om The Last of Us eerder op HBO Max te zetten. Dat is een weekje goed nieuws voor wie niet kan wachten. Aan de andere kant betekent het dat je juist langer moet wachten op aflevering 6.

The Last of Us krijgt lovende kritieken

Dat HBO niet wil concurreren met de Suberbowl is niet zo gek. The Last of Us is een enorme hit, zowel onder kijkers als critici. Veel kijkers noemden aflevering 3 bijvoorbeeld één van de beste aflveringen televisie ooit. Ook van ons kreeg de serie een mooi cijfer.

Populair Nieuws