Zelda: Tears of the Kingdom is Nintendo’s grootste Switch-game

News
zondag, 12 februari 2023 om 19:30
the legend of zelda tears of the kingdomf1672304291
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is de grootste Switch-game van Nintendo tot nu toe. Volgens de Nintendo-site van Amerika is de game maar liefst 18,2 GB groot en op de Britse Site wordt zelfs 18,6 GB gemeld.
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is mogelijk groter op de Britste site dan de Amerikaanse door de extra talen in de Europese versie van de game. Voorheen was The Legend of Zelda: Breath of the Wild de grootste game van Nintendo en was maar liefst 14,4 GB groot.
Hoewel dit de grootste game van Nintendo zelf is, is dit niet de grootste Switch-game in het algemeen. ZO is de meest opvallende NBA 2K33 die maar liefst 53,7 GB in beslag neemt. Andere grote games voor de Switch zijn Mortal Kombat 11 (32,5 GB) en The Witcher 3: Complete Edition (31,5 GB).
Eerder deze week werd ook al de Collector’s Edition van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom onthuld. Deze speciale editie is te verkrijgen voor 129,99 euro, terwijl de normale versie 69,99 euro is.

Nieuwe trailer van Tears of the Kingdom

Verder werd er vorige week ook een nieuwe trailer van de game uitgebracht. De trailer is iets langer dan twee minuten en geeft een blik op de nieuwe gameplaybeelden. Het vervolg op breath of the Wild speelt zich wederom weer op Hyrule af, maar dan terwijl allerlei stukken grond nu in de lucht zweven.
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom verschijnt op 12 mei op Nintendo Switch.

Populair Nieuws