Rick Grimes film compleet anders dan Walking Dead serie

News
donderdag, 25 maart 2021 om 14:30
the walking dead stripboekenreeks gaat stoppen 152457f1631200658
The Walking Dead nadert zijn einde met het laatste seizoen, die later dit jaar te zien is. Ook al loop de serie af, kunnen we genoeg spin-off series bekijken. Ook is er een nieuwe film over TWD karakter Rick Grimes in de maak. Wat kunnen we nu verwachten van deze film?
Met spin-off series zoals Fear The Walking Dead en The Walking Dead: World Beyond, kunnen we nog een tijdje genieten van de ietwat lugubere wereld. Naast die spin-offs kunnen we ook een Carol + Daryl spin-off serie verwachten en natuurlijk de langverwachte Rick Grimes films.

Rick Grimes film gaat anders worden

Alhoewel Walking Dead maker Robert Kirkman niet veel details kan loslaten over de nieuwste Rick Grimes films, kan hij wel bevestigen dat het een heel andere soort verhaal wordt dan dat we gewend zijn. In deze film wordt er vooral gefocust op Rick.
De originele serie was vooral een samenstelling van verhalen. De film focust zich dus vooral op één personage. Andre Lincoln speelt het personage van Rick Grimes in de nieuwste films.
De film volgt Rick, net na zijn laatste aflevering in The Walking Dead, toen hij zichzelf opofferde om de horde zombies op de brug te verslaan en gered werd door Anne. Er is beloofd dat de film een trilogie gaat zijn.
Wat verwacht jij nog meer terug te zien in de Rick Grimes film? Laat het weten in de reacties!

Populair Nieuws

Laatste Reacties