The Walking Dead World Beyond wordt nog schokkender

News
woensdag, 18 november 2020 om 13:30
the walking dead world beyondf1613985687
The Walking Dead World Beyond blijft ons maar verrassen met allerlei nieuwe details en informatie over deze door zombies overlopen wereld. Van veel van de nieuwe personages krijgen we verhalen te horen die natuurlijk heel heftig zijn, maar het verhaal van onderstaand personage was tot nu toe wel echt de meest duistere van het stel.
LET OP: Dit artikel bevat spoilers!

Het verhaal van Buck

Niet alleen komen we erachter dat Buck eigenlijk Jennifer heet, maar ook dat ze een marinier was voordat het zombievirus de wereld overnam. Daardoor werd zij natuurlijk meteen opgeroepen tot actie toen er nieuws kwam over de uitbraak van het virus in een ziekenhuis bij haar in de buurt. Buck, oftewel Jennifer, werd met haar militaire eenheid uitgezonden om de mensen in dit ziekenhuis te redden en te beschermen tegen de al besmette mensen. Ook kregen ze in eerste instantie de opdracht alle besmette mensen te vermoorden.
Deze laatste opdracht werd even later gewijzigd. In een poging de verspreiding van het virus te voorkomen, kregen de soldaten, waaronder Buck, de opdracht iedereen die in het ziekenhuis was op het moment van de uitbraak te vermoorden. Dezelfde mensen die ze zojuist gered hadden zouden ze nu dood moeten schieten. Vlak voordat dit gebeurde greep Buck in. In plaats van dat ze de onschuldige mensen vermoordde, schoot ze al haar medesoldaten neer.

Buck's litteken

Dit eiste natuurlijk een stevige tol op Buck, die een litteken op haar wang zette zodat ze nooit zou vergeten wat zij gedaan heeft. Deze beslissing blijft haar overal waar zij heengaat achtervolgen en heeft de persoon die zij nu is gemaakt.
Het verhaal van Buck zal zeker niet het enige schokkende verhaal zijn dat we gaan meemaken in The Walking Dead: World Beyond.

Populair Nieuws