John Wick 4 en 5 gaan verder zonder originele maker

News
donderdag, 25 maart 2021 om 15:00
john wick 3 trailer john wick is terug 145338f1634655954
De aankomende John Wick films gaan flink anders worden. De films worden namelijk niet meer gemaakt door Derek Kolstad. Kolstad was de originele schrijver voor John Wick 1 tot en met 3. Hoe de nieuwe twee films gaan worden is natuurlijk nog afwachten. Ook al is Kolstad niet meer van de partij hoopt hij dat de franchise goed overeind blijft staan en een goede toekomst tegemoet gaat.
Kolstad wordt dus totaal niet meer betrokken bij John Wick: Chapter 4 of Chapter 5. Kolstad is wellicht een van de belangrijkste personen binnen het John Wick team, hij heeft namelijk in zijn eentje de eerste twee delen uit de reeks gemaakt. Voor deel 3 uit de reeks werkte hij al wel samen met Shay Hatten, Chris Collin en Marc Abrams.
Ergens was het al te verwachten, hij deelde de credits van de derde film met meer mensen. Hij was dus al niet meer hoognodig en is dan ook niet uitgenodigd om weer terug te komen voor de volgende twee films.

Andere plannen voor Kolstad

Kolstad wenst niemand wat slechts en wil ook graag zien dat John Wick goed blijft lopen. Verder heeft Kolstad zelf nog flink wat andere plannen staan. Hij werkt namelijk mee aan een serie over Hitman en is bezig met een adaptatie van de actie-horror manga Hellsing voor Amazon Studios.
Nog genoeg anders te doen dus. Het is jammer dat Kolstad de actiefilms moet verlaten, maar helaas is het niet anders.

Populair Nieuws