Rick and Morty seizoen 5 releasedatum onthuld via trailer

News
woensdag, 31 maart 2021 om 8:00
rick and morty season 4 release bekendgemaakt 150823f1661984967
Adult Swim heeft bekendgemaakt dat we ons op kunnen maken voor Rick and Morty seizoen 5. Er is niet alleen nieuwe trailer: ook de releasedatum is onthuld. Wanneer kunnen we het vijfde seizoen gaan kijken?
De eerste officiële trailer van Rick and Morty seizoen 5 is uitgekomen. In de nieuwste beelden kunnen we zien dat het duo weer de gekste avonturen beleeft. Ook de familie van Rick en Morty wordt daar weer regelmatig bij betrokken.

Trailer voor Rick and Morty seizoen 5

Rick and Morty is op dit moment een ongelooflijk populaire serie. Er zijn al vier seizoenen van de animatieserie uitgekomen. De eerste vijf afleveringen van het meest recente seizoen kwamen in 2019 uit en de laatste 5 volgden in 2020. Na een tijd wachten kunnen we ons nu opmaken voor het vijfde seizoen.
In de nieuwste trailer (hieronder te zien) is er namelijk ook een releasedatum onthuld. Seizoen 5 is vanaf 20 juni dit jaar op HBO Max te bekijken.

Rick and Morty op Netflix

Er zitten nog wat haken en ogen aan om het nieuwste seizoen in Nederland te bekijken, aangezien HBO Max nog niet aangeboden wordt in Nederland. Dat is natuurlijk te omzeilen met een VPN, maar het is voor velen toch makkelijker als het nieuwe seizoen naar Netflix komt. Of dat snel het geval is, is nog niet bekend.
Wel kunnen we de overige 4 seizoenen al bekijken op Netflix. De kans is dus groot dat de afleveringen van seizoen 5 op den duur ook aangeboden worden op Netflix Nederland. Hoogstwaarschijnlijk is dat alleen niet zo snel als 20 juni.
Kijk jij uit naar het vijfde seizoen van Rick and Morty? Laat het weten in de reacties!

Populair Nieuws