HBO Max krijgt een goedkoper abonnement

  HBO Max is duurder dan andere streamingsdiensten, maar daar krijg je wel weer wat voor terug. Je krijgt namelijk per direct toegang tot de nieuwste bioscoopfilms van Warner Bros. zoals Godzilla vs. Kong en The Matrix 4, met daarnaast ook nog het hele aanbod van HBO zelf. Nu wil Warner Bros. met een goedkoper alternatief komen om gebruikers tegemoet te komen van de hogere prijs. Er zit alleen wel een addertje onder het gras als we kijken naar wat de goedkopere versie te bieden heeft.

  Warner Media

  Nu lijkt het erop dat Warner Bros. inziet dat niet iedereen zit te wachten op het prijskaartje van 14,99 dollar per maand en komt er een alternatieve prijscategorie. Netflix heeft natuurlijk ook al een vergelijkbaar systeem. Namelijk als je het goedkoopste abonnement afsluit, krijg je wel gewoon toegang tot alles wat Netflix te bieden heeft, alleen niet op Full HD of Ultra HD kwaliteit en kan je op maximaal 1 apparaat tegelijk kijken in plaats van 2 of 4.

  Goedkoper abonnement heeft nadelen

  Het goedkopere abonnement komt alleen wel met enkele nadelen. Je krijgt namelijk niet gelijk toegang naar alle bioscoopreleases én komt er ook nog eens reclame tussendoor. Het is dus op zich een interessante aanbieding, maar er zitten wel addertjes onder het gras. De reclames die de goedkopere streamingsdienst krijgen zullen gelukkig niet in de HBO-original series zitten, dus je hoeft geen onderbreking te verwachten tijdens je favoriete series.

  Wanneer het nieuwe abonnementsvorm naar Europa gaat komen is nog niet duidelijk, het is de bedoeling dat het dit jaar nog in 21 landen lanceert binnen Europa.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.