Lucifer seizoen 5B komt binnenkort naar Netflix!

News
dinsdag, 30 maart 2021 om 8:30
lucifer 408 unit 00848rf1581671696
Netflix liet ons vorig jaar spontaan achter zonder Lucifer seizoen 5B. Daar komt nu gelukkig verandering in. Netflix heeft namelijk laten glippen wanneer we de overige afleveringen van Lucifer seizoen 5 kunnen verwachten.
Het vijfde seizoen begon met Lucifer in de hel. Het duurde alleen niet lang voordat hij weer een terugkeer naar de aarde maakte om Chloe te helpen. Zijn tweelingbroer Michael probeert namelijk de boel flink te bedonderen en dat bevalt hem niet zo goed. We werden in de eerste helft van het seizoen achtergelaten met het feit dat God spontaan de twee broers komt vergezellen. En daar bleef het lange tijd bij.

Lucifer seizoen 5B komt in mei naar Netflix!

De lente komt met een mooi vooruitzicht. Niet omdat de zon eindelijk weer begint te schijnen, maar omdat de resterende afleveringen van Lucifer seizoen 5 vanaf 28 mei te zien zijn op Netflix. Superguide meldt dat dit plotseling op de pagina van de serie zelf te zien was, maar nu lijkt Netflix het te hebben aangepast naar "binnenkort meer afleveringen". Een trailer voor het vervolg op seizoen 5 is er nog niet, maar het zal waarschijnlijk niet lang meer duren voordat we die te zien krijgen. Eindelijk kunnen we weer gaan genieten van onze favoriete Duivel.
Helaas is het niet allemaal rozengeur en maneschijn, want de release van seizoen 5B betekent ook dat het einde van de Netflix serie van Lucifer steeds dichterbij komt. Voordat seizoen 5 gefilmd en afgerond was, werd al bekendgemaakt dat dit seizoen het allerlaatste van de serie zou gaan worden. Het is dus aftellen tot het er weer op zit, maar voor nu vooral aftellen tot we de trailer van seizoen 5B te zien gaan krijgen!