Trust deelt plannen voor duurzame toekomst in Impact Report

News
woensdag, 01 december 2021 om 17:30
unnamedf1638372140
De Nederlandse techfabrikant Trust heeft een Impact Report gedeeld van 20202021. Hierin staat hoe Trust wil werken aan een duurzame toekomst.
In het Impact Report 2020 – 2021 van Trust wordt de reis naar een duurzame toekomst in detail beschreven. Doordat veel mensen zijn gaan thuiswerken vanwege het coronavirus, is Trust heel snel gegroeid. Daarom is het bedrijf nu op een missie om meer duurzame producten en verpakkingen te leveren, voor een betere planeet.
Uit het rapport van Trust blijkt ook dat ESG (Environmental, Social and Governance) een belangrijke pijler is voor het bedrijf. Zo is ESG is opgenomen in haar doel-, visie- en missieverklaringen. Trust erkent deel uit te maken van een sector die enorme transformatie moet ondergaan om de zich te houden aan de doelstellingen van het Klimaatakkoord van Parijs. Het bedrijf wil hier hard aan werken om een duurzame toekomst mogelijk te maken.
Om het bedrijf te verbeteren is Trust begonnen met het onderzoeken van een levenscyclusanalyses, om te bepalen welke elementen het meest CO2-vriendelijk zijn. Daarnaast is er een materialiteitsbeoordeling uitgevoerd met belanghebbenden, waardoor Trust kon zorgen dat het bedrijf zich concentreert op de gebieden met de meest betekenisvolle impact. Tot slot is Trust een proces gestart voor het meten van de impact die de onderneming heeft op de samenleving.

Doelstellingen van Trust

Het nieuwe rapport van de Nederlandse techfabrikant moet voor een lichtere CO2-footprint gaan zorgen. Trust gelooft in de noodzaak van een circulaire economie en wil daarom in 2040 circulair zijn en in 2030 klimaatneutraal. Het bedrijf wil producten inzamelen en recyclen tot nieuwe grondstoffen voor nieuwe producten. Het bedrijf wil er ook voor zorgen dat alle medewerkers zich veilig voelen op het werk ongeacht hun leeftijden en achtergronden.
Wil je op de hoogte blijven van alle producten van Trust? Check dan de speciale Trust-pagina op XGN.nl, waarbij je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws rondom de Nederlandse fabrikant en de beste gaming accessoires!