Release Assassin's Creed Valhalla The Siege of Paris en Sigrblot Festival onthuld!

News
maandag, 26 juli 2021 om 18:00
webpnet resizeimage 2f1627313302
Al sinds de release van Assassin’s Creed Valhalla heeft Ubisoft verklapt dat er The Siege of Paris DLC aankomt. De ontwikkelaar heeft de lippen stijf op elkaar gehouden over de uitbreiding, maar de releasedatum van de DLC én een nieuw festival zijn nu eindelijk onthuld!
Sinds Assassin’s Creed Origins steeds met meerdere uitbreidingen gekomen voor de verschillende titels in de franchise. Zo heeft ook Assassin’s Creed Valhalla in mei de Wrath of the Druids DLC gekregen, waarbij Eivor naar Ierland moest reizen om het op te nemen tegen een sekte van druïden. De geliefde Noorman mag zich nu opmaken voor een reisje naar Parijs, want de releasedatum van The Siege of Paris is eindelijk bekendgemaakt.
Op 12 augustus mag je met Eivor naar Francia vertrekken, zo heeft Ubisoft vandaag onthuld. Natuurlijk niet om de toerist uit te hangen, maar om de destijds grootste stad van Europa te plunderen. Daarmee kan je vanuit eerste hand meemaken hoe de belegering van Parijs door de vikingen is verlopen, wat wordt gezien als één van de grootste overwinningen die de krijgers uit Scandinavië hebben behaald.
Natuurlijk wordt het niet makkelijk om de hoofdstad van het Frankische rijk over te nemen, dus krijgen spelers in de DLC toegang tot nieuwe wapens, armor, passieve vaardigheden en skills. De uitbreiding zal daarnaast ook infiltratie-missies toevoegen die zijn gebaseerd op de bekende Black Box-missies uit eerdere delen in de franchise. Het is aan de speler om te bepalen wat de beste manier is om hun target om te leggen!

Tijd om het Sigrblot Festival te vieren

Voordat we af kunnen reizen naar het vasteland van Europa, wordt het alleen eerst tijd om even los te gaan in Ravensthorpe. Deze week, op 29 juli, gaat namelijk eerst het Sigrblot Festival van start! Dat is een traditioneel festival dat door de vikings werd gehouden om het begin van een nieuwe raiding season te vieren.
Tot 19 augustus kunnen spelers daarom lekker feestvieren rond het vreugdevuur met verschillende activiteiten. Doe bijvoorbeeld mee aan een potje flyting, ga stoeien in een nieuw vechttoernooi of neem deel aan drie gloednieuwe missies. Uiteraard kan je, net zoals tijdens het Ostara Festival, mooie beloningen scoren, waaronder een uniek zwaard. Het uitbundige festival is dus zeker je tijd waard.

The Siege of Paris niet de laatste DLC

Hoewel Origins en Assassin’s Creed Odyssey allebei twee uitbreiding hebben gekregen, zal het voor Assassin’s Creed Valhalla niet ophouden na The Siege of Paris. Op E3 2021 heeft Ubisoft namelijk aangekondigd dat de meest recente titel in de franchise ook nog een derde DLC zal krijgen. Waar die uitbreiding precies over zal gaan is nog niet bekendgemaakt, maar er wordt wel al druk over gespeculeerd, mede dankzij een paar hints van Ubisoft zelf.
Wil je niks missen over The Siege of Paris, de mysterieuze derde DLC en al het andere nieuws dat over Assassin's Creed Valhalla verschijnt, houd dan goed onze speciale Assassin's Creed Valhalla-pagina in de gaten!