Netflix' Assassin’s Creed serie vindt schrijver

  In 2020 is aangekondigd dat er een Assassin’s Creed serie naar Netflix komt, waarvoor de streamingdienst samenwerkt met Ubisoft. Lange tijd is er niks naar buiten gekomen rond de nieuwe productie, maar nu is er eindelijk nieuws gekomen over de serie. De productie heeft namelijk een schrijver gevonden.


  Assassin's Creed Valhalla krijgt gloednieuwe modus

  Hoewel het verhaal en de wereld van Assassin’s Creed Valhalla gigantisch zijn, kunnen spelers al helemaal klaar zijn met de game. Mocht je een van deze spelers zijn, niet getreurd want vanaf vandaag is het mogelijk om nog meer avonturen aan te gaan met Eivor in een gloednieuwe spelmodus in patch 1.2.2.


  Win 3x de Assassin's Creed Valhalla Season Pass en toffe goodies!

  Tijd om terug te gaan naar Valhalla! Vandaag is het weer zover en gaan we weer twee uur aan de slag met de eerste DLC van Assassin's Creed Valhalla, genaamd Wrath of the Druids. Als klap op de vuurpijl geven we ook nog eens drie keer de Assassin's Creed Valhalla Season Pass weg tijdens de livestream én hebben we nog andere prijzen om te vergeven, dus dat wil je natuurlijk niet missen!


  Derde Assassin's Creed Valhalla DLC aangekondigd tijdens E3 2021

  Ubisoft had tijdens haar E3 2021 presentatie ook wat ruimte vrij voor de Assassin's Creed-serie. Zo kwam Assassin's Creed Valhalla voorbij en werd er een gloednieuwe derde uitbreiding geteased!


  Dit verwachten wij van Assassin's Creed Valhalla op E3 2021!

  Eivor is na zijn avonturen in Assassin’s Creed Valhalla nog zeker niet klaar met het plunderen van steden en dorpen in Europa. Op E3 2021 verwachten wij grote plannen voor de blonde viking!


  Update - Deze topgames kan je nu met veel korting scoren!

  Ondanks versoepelingen duurt de lockdown nog steeds voort, dus moeten we ons zelf blijven vermaken. Gelukkig kan je nu nieuwe topgames al met veel korting scoren, zodat je voorlopig kan genieten van ijzersterke titels.


  'Assassin's Creed Valhalla Siege of Paris DLC maakt tijdsprong'

  Na Wrath of The Druids is de Siege of Paris DLC het volgende pakket dat aan de beurt is om uit te komen voor Assassin's Creed Valhalla. Als we een lek mogen geloven maakt het verhaal van de DLC waarschijnlijk een tijdsprong van een paar jaartjes.


  Ubisoft Forward show op E3 2021 toont nieuwe Rainbow Six game

  Nog één weekje wachten en dan gaat E3 2021 van start. Uitgevers maken nu al meer bekend, zo weten we wat we ongeveer gaan zien op de Ubisoft Forward. Het hoofdgerecht tijdens de presentatie zal de nieuwe Rainbow Six zijn.


  Zo werken de Jomsvikings in Assassin's Creed Valhalla!

  Sinds de toevoeging van River Raids in Assassin’s Creed Valhalla, zal je verspreid door Engeland norse, krachtige vikingen tegenkomen: de Jomsvikings! Wij leggen je haarfijn uit wat deze krijgers precies zijn en hoe je ze kan gebruiken.


  Nieuwe Assassin's Creed Valhalla update fixt boss battle

  Ubisoft heeft een nieuwe Assassin's Creed Valhalla update uitgebracht. De zogeheten hotfix zorgt ervoor dat een boss battle uit de Wrath of the Druids DLC weer goed werkt. Deze had namelijk last van een bug.


  Meer over Assassin's Creed Valhalla

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.