Release van Mass Effect Legendary Edition mogelijk al in maart

  Spelers die de originele trilogie van Mass Effect een warm hart toedragen, kunnen mogelijk al over een paar maanden het avontuur opnieuw beleven. Volgens meerdere retailers in de release van de Mass Effect Legendary Edition namelijk al in maart.

  Ontwikkelaar BioWare heeft het druk. De studio heeft recent afscheid moeten nemen van een aantal grote namen binnen het bedrijf, maar ondertussen zijn er meerdere games in ontwikkeling. Zo wordt er gewerkt aan de nieuwe Dragon Age titel, is de studio bezig met het volgende deel in de Mass Effect franchise en de science-fiction serie gaat ook terug in de tijd met een remaster van de originele trilogie.

  De eerste drie Mass Effect games hebben een enorme fanbase opgebouwd en al die spelers kunnen mogelijk sneller dan verwacht al met Mass Effect Legendary Edition aan de slag. De webshop Shopitree uit Singapore en de retailer GSShop uit Indonesië hebben namelijk een releasedatum van 12 maart neergezet bij de game. De entries zijn ondertussen alweer verwijderd, maar scherpe gebruikers hebben de releasedatum natuurlijk al gespot.

  Is een release in maart mogelijk?

  We zien wel vaker releasedata voorbij komen van webshops, die later niet blijken te kloppen. Toch kan dit lek zomaar eens de juiste datum hebben gelekt. Ten eerste is het namelijk opvallend hoe snel de entries weer zijn verwijderd op de websites van de retailers, maar de datum ligt ook niet zover af van de geschatte release window.

  Voor Mass Effect Legendary Edition staat namelijk officieel ‘een release in 2021’, maar BioWare heeft wel gezegd dat de game waarschijnlijk in de lente komt. Nu is 12 maart nog net iets te vroeg voor de lente, maar als de studio een beetje heeft doorgewerkt kan die releasedatum zo maar eens kloppen.

  Mass Effect Legendary Edition

  Verkijgbaar vanaf 2021

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.