Nieuwe Dragon Age concept art toont energieboog

  Goed nieuws voor fans van Dragon Age! BioWare heeft een nieuw beeld van de aanstaande Dragon Age gedeeld. Christian Dailey, uitvoerend producent van BioWare, deelde de Dragon Age concept art op Twitter. De foto is ter viering van 2021 onthuld.

  Op Twitter schrijft Dailey dat hij klaar wil toosten op een nieuw begin. Daarbij deelt hij de bovenstaande foto, een nieuw stukje Dragon Age concept art. Dailey werkt de komende tijd aan de nieuwe Dragon Age-titel als één van de executive producers.

  De nieuwe foto toont dan ook een dappere boogschutter met een wel heel bijzondere boog. De boog bestaat namelijk uit allerlei zwevende piramide-vormige blokken. Deze lijken als het ware door energie bij elkaar gehouden te worden. Dezelfde energie wordt gebruikt voor de pijl die de boogschutter op het punt staat om af te vuren.

  Nieuwe Dragon Age nog naamloos

  Ondanks dat de nieuwe Dragon Age al een paar jaar geleden werd aangekondigd, heeft de game officieel nog geen naam. Bij de onthulling werd The Dread Wolf Rises nog geopperd, waarna deze naam door fans werd aangenomen. Ook Dragon Age 4 is een onofficiële titel die mensen aan de game hebben gegeven. Een releasedatum voor de game is tevens nog onbekend.

  Sindsdien heeft EA een aantal keren meer van de game getoond. Recent kwam de game namelijk nog voorbij tijdens The Game Awards. Daar onthulde de studio achter de Dragon Age-games dat er ook al aan een nieuwe Mass Effect gewerkt wordt.

  Dragon Age: The Dread Wolf Rises

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.