Veel nieuwe Final Fantasy 7 handelsmerken vastgelegd

  Square Enix heeft drie nieuwe trademarks vastgelegd die allemaal samen lijken te hangen met Final Fantasy 7. Zo is vandaag bekendgemaakt (via Gematsu). De handelsmerken werden oorspronkelijk op 17 en 22 december 2020 vastgelegd.

  De drie handelsmerken heten "Ever Crisis", "The First Soldier" en het logo van de Shinra Electric Power Company. Laatstgenoemde is het grote bedrijf waartegen AVALANCE strijdt in Final Fantasy VII en Final Fantasy VII Remake. De drie handelsmerken worden door fans nu dan ook al gelinkt aan mogelijke vervolgen op Final Fantasy VII Remake. De game vertelde immers slechts het eerste deel van het verhaal van de 1997-titel.

  De andere handelsmerken "Ever Crisis" en 'The First Soldier" verwijzen naar andere delen uit de Fantasy VII-mythologie. Zo komt de naam "Ever Crisis" bijzonder veel overeen met 2004-titel Before Crisis: Final Fantasy VII en PSP-game Crisis Core: Final Fantasy VII. Verder lijkt "The First Soldier" te verwijzen naar Sephiroth, de grote schurk van Final Fantasy VII.

  Final Fantasy VII Remake deel 2 onderweg?

  De nieuwe handelsmerken voor Final Fantasy VII lijken een voorbode te zijn voor het vervolg op Final Fantasy VII Remake. Het eerste deel kwam in 2020 uit en bracht een redelijke cliffhanger met zich mee. Fans van het origineel willen net als nieuwe fans weten hoe het verhaal verder gaat.

  De JRPG viel dan ook enorm in de smaak en bleek een grote hit voor Square Enix. De uitgever maakte door Marvel's Avengers een moeilijk jaar mee, maar had Final Fantasy VII Remake als lichtpuntje in het donker. In augustus 2020 was de tot op heden exclusieve PS4-game meer dan 5 miljoen keer over de toonbank gevlogen.

  Final Fantasy VII Remake

  Verkijgbaar vanaf 10 april 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.