Reddit geeft 1 miljoen dollar aan beste ideeën van gebruikers

News
vrijdag, 29 april 2022 om 11:00
pexels brett jordan 5437588f1630057439
In een blogpost laat Reddit weten dat het bedrijf 1 miljoen dollar vrijmaakt voor het 'Breng de community tot leven-initiatief'. Eerder heeft Reddit al dertien community-projecten weten te financieren en wil dat nu dus nog vaker gaan doen.
Reddit is niet altijd even trots op haar community, dat gaat dan vaak om de rotte appels die soms voor aardig wat rumoer zorgen. Nu heeft Reddit wel weer een reden om even trots te pareren met haar website. Het bedrijf gaat 1 miljoen dollar investeren in goede projecten van hun gebruikers.

"Soms is het die kleine boost die een goed idee tot leven brengt en wij willen de community die boost geven."

- Laura Nestler, Reddit Vice President of Community
In juni begint Reddit met het uitnodigen van mensen voor een gesprek en op basis van die gesprekken zal bepaald worden of het social media-platform ergens tussen 1000 en 50.000 dollar aan funding zal afstaan. Het geld zal zeker helpen om de ideeën van menig redditor te laten groeien.

Eerder al mooie acties georganiseerd op Reddit

Subreddits r/Comics en r/itookapicture zijn al flink gesponsord met 5000 dollar voor beide platformen. Beide subreddits hebben een competitie gehouden voor hun eigen categorie, waar natuurlijk veel animo voor was.
Ook hebben r/Random_Acts_of_amazon en r/pan mogen genieten van dezelfde boost. Radom_Acts_of_amazon heeft met hun 5000 dollar 25 kinderen een geweldige kerst gegeven. R/pan heeft een streamer-event gehouden.
Dit is natuurlijk een leuk initiatief van Reddit, maar er is helaas nog niet bekend hoe lang dit initiatief duurt en welke subreddits of redditors gesponsord gaan worden. Hopelijk kunnen de communities van de subreddits er wat moois van gaan maken!

Populair Nieuws