Het is in GTA Online een goede week voor Executives

News
vrijdag, 29 april 2022 om 11:30
gta online business bonussesf1651220986
Om je zakenimperium te laten groeien, zal Rockstar je een handje helpen deze week. Executives kunnen namelijk profiteren van mooie bonussen en voordelen.
Eerder deze maand is Rockstar een campagne gestart om nieuwe spelers goed op weg te helpen. De komende tijd worden er daarom veel bonussen en voordelen voor de verschillende jobs gelanceerd. Deze week staan de Executives in het zonnetje.
In GTA Online kan je namelijk lekker profiteren van het exporteren van goederen deze week. Voor elke Special Cargo Mission die je succesvol afsluit, krijg je 50 procent extra dollar en RP. Hetzelfde geldt voor Gunrunning Sell Missions. Het voltooien van Client Jobs levert maar liefst twee keer zoveel dollars en RP op.
Daarnaast zijn er voor Executives ook mooie business discounts. Zo kan je profiteren van 30 procent korting op Executive Offices, Bunkers, Nightclubs, alle MC Businesses en de Benefactor Terrorbyte.

Nieuwe auto’s om in te scheuren in GTA Online

Naast de voordelen voor Executives en andere jobs, zijn er voor liefhebbers van auto’s en races ook weer veel dingen om van te smullen. Zo kan je ten eerste drie keer zoveel dollars en RP krijgen voor Roadgame en Sumo (Remix), maar er zijn ook nieuwe auto’s om toe te voegen aan je collectie.
Eindig je vijf dagen op een rij in de top 3 van de Pursuit Series, dan trakteert Rockstar je op de Pegassi Zentorno. Ondertussen kan je zonder zorgen de Dewbauchee Champion, Lampadati Tigon en Ocelot Jugular uittesten op de LS Car Meet Test Track. Voel je dat het lot jou goed is gezind deze week, dan kan je ook je geluk proberen in het casino om de Annis Euros te winnen.