Red Dead Online update voegt nieuwe heist en missies toe

News
woensdag, 04 augustus 2021 om 12:00
red dead online 8 3 2021 the saloons contractf1628068623
Spelers met een voorkeur voor criminele activiteiten kunnen weer smullen van de nieuwe update voor Red Dead Online. De patch voegt namelijk een nieuwe heists en een handjevol missies toe aan de game.
Angelo Bronte en de rest van zijn crime family hebben de laatste tijd nog niet genoeg waardevolle stenen gezien in Red Dead Online. Na de eerste twee Opportunity missies - Jewels of the West en Ember of the East - kan je nu ook met de nieuwe heist aan de slag. Een waardevolle gele diamant wordt namelijk tijdelijk opgeslagen op een geheime locatie, voordat een afgezant van Senator Ricard hem komt ophalen.
Het is aan jou om de locatie van de diamant te achterhalen en hem te stelen voordat hij wordt opgehaald. Hoe je de edelsteen precies bemachtigt, door bijvoorbeeld ongezien naar binnen te sluipen of de voordeur eruit te blazen met explosieven, mag je helemaal zelf bepalen. Als je de zogeheten Il Sovrano Opportunity nu succesvol ten einde brengt, dan krijg je een gratis Weapon Component naar keuze. Voltooi je de missie op de Ruthless moeilijkheidsgraad, dan krijg daarnaast de mogelijkheid om de Duplessis Top Hat te kopen bij Madam Nazar.
red dead online 8 3 2021 call to armsf1628068732

Nieuwe contracten en modus in Red Dead Online

Net zoals vorige week krijgen spelers ook een nieuwe manier om de benodigde Capitale te verzamelen in Red Dead Online. De update voegt namelijk de Saloons Contract toe. In de kroegen verspreid door het Wilde Westen gaat flink wat geld en Capitale om en dus wil de Bronte Family een vinger in de pap. In drie nieuwe missies kan je meer macht vergaren in de saloons, maar houdt er wel rekening mee dat niet iedereen je zal opwachten met open armen.
Heb je het maximale level in Quick Draw Club No.1 nog niet bereikt, dan is het een goed idee om daar achteraan te gaan. Dit is namelijk de laatste week dat je beloningen in de club kan vergaren, want op 9 augustus komt de ‘Outlaw Pass’ ten einde. Op 10 augustus kan je vervolgens wel meteen door met Quick Draw Club No. 2. Deze week biedt de club ook nog extra voordelen, want je krijgt een coupon voor 50 procent korting op een Role Item en een gratis reward voor een shirt en jas.
Volgende week heeft Rockstar ook nog meer moois in petto voor Red Dead Online. De ontwikkelaar heeft namelijk laten weten dat op 10 augustus een gloednieuwe survival-modus naar de game komt, genaamd Call to Arms.

Populair Nieuws