Red Dead Online update komt met gloednieuwe Opportunity missie

News
woensdag, 28 juli 2021 om 11:30
image004f1627459778
Met de Blood Money update hebben spelers nieuwe missies tot hun beschikking gekregen. Daar komt nu nog een grote bij, want de nieuwe update introduceert een nieuwe Opportunity in Red Dead Online.
Sinds kort kunnen spelers in Red Dead Online eindelijk een echte outlaw worden, door zich aan te sluiten bij de crime family van Angelo Bronte. Door je criminele aspiraties uit te bouwen, en genoeg Capitale te verzamelen, krijg je bovendien toegang tot mooie, maar uitdagende kansen genaamd Opportunities.
Er was maar één missie die je daarbij kon doen, het stelen van een diamant door middel van een treinoverval, maar daar brengt de nieuwe update verandering in. Vanaf nu kunnen spelers namelijk ook aan de slag met de Opportunity missie The Ember of the East. Ook nu moet er weer een juweel worden gestolen, een bloedrode ruby, die veilig wordt gehouden in Annesburg. Er zijn verschillende manieren waarop je kan achterhalen waar de kostbare steen precies wordt gehouden, maar hoe je dat aanpakt mag je zelf kiezen.
Het wordt ook aangeraden om de nieuwe Opportunity missie binnen de komende dagen te voltooien. Als je de ruby namelijk naar je werkgevers brengt voor 2 augustus, dan krijg je een gratis off-hand holster. Als je de missie op Ruthless uitspeelt, dan kan je ook de Annesburg Cap kopen bij Madam Nazar.

Nieuwe criminele activiteiten in Red Dead Online

Naast de Opportunity missie krijgen spelers met de nieuwe update ook toegang tot andere criminele activiteiten. Vanaf nu kan je namelijk aan de slag met een drietal missies genaamd The Dockside Contract. Je lokale contact bij de Bronte familie zal je op het juiste pad wijzen.
Wil je je kamp ook dichterbij het epicentrum van alle actie brengen, dan is nu een goed moment om dat te doen. De komende dagen kan je je kamp namelijk zonder kosten verplaatsen door het hele Wilde Westen. Als je nog geen Trader bent, dan is het ook een goed moment om te praten met Cripps in je kamp, want deze week kan je de Butcher Table aanschaffen met vijf goudstaven korting.

Populair Nieuws