Red Dead Online Blood Money is nu live met Crimes en de Quick Draw Pass!

News
dinsdag, 13 juli 2021 om 17:00
red dead online blood money headerf1626184396
We hebben er even op moeten wachten, maar het moment is nu eindelijk gearriveerd: de Blood Money update voor Red Dead Online is live! Je kan de gratis patch nu downloaden om aan de slag te gaan met Crimes, Opportunities, de Quick Draw Pass en meer.
Rockstar heeft ons een paar weken geleden lekker zitten maken voor een Summer Update in Red Dead Online en die grote patch is nu gearriveerd in de vorm van Blood Money! De patch introduceert een hele berg aan nieuwe content, outfits, gameplay verbeteringen en meer.
Wanneer je de update hebt gedownload zal je allereerst contact willen zoeken met Guido Martelli in Saint Denis. De rechterhand van beruchte crimineel Angelo Bronte. Martelli is op zoek naar vers bloed om Crimes voor hem te voltooien, waarmee je de unieke valuta Capitale kan verdienen. De meerdelige criminele klusjes kan je alleen of samen met vijf andere outlaws uitvoeren en bestaan onder andere uit overvallen en het kidnappen van invloedrijke figuren. Capitale kan je daarnaast ook in de wereld zelf vinden, door boerderijen en kampen te beroven.
Heb je eenmaal genoeg Capitale bij elkaar weten te sprokkelen, dan kan je dat inleveren bij Martelli voor Opportunities. Dit zijn op zichzelf staande missies met meerdere extra opdrachten, waarvan er in de toekomst meer zullen verschijnen. Je zal in ieder geval voor een grote uitdaging komen te staan, maar de beloningen zijn het waard. Zo is de eerste Opportunity ‘Jewels of the West’ en mag je de eerste treinroof ooit in Red Dead Online gaan uitvoeren.
Bekijk hieronder de trailer van de Red Dead Online Blood Money update:

Nieuwe vorm van de Outlaw Pass

Naast de nieuwe criminele missies in Red Dead Online kan je nu ook profiteren van een nieuw soort Outlaw Pass: de Quick Draw Pass. Rockstar heeft ervoor gekozen om nu geen Pass van 100 Ranks te introduceren, maar een viertal kortere passes van 25 Ranks. Hierdoor kunnen meer spelers alle goodies vrijspelen.
De eerste Quick Draw Pass is nu meteen live gegaan met de Blood Money update en zal lopen tot en met 9 augustus. De pass kost 25 goudstaven, maar daarvoor krijg je wel mooie beloningen terug. Je kan namelijk de bekende Redcliff-outfit van Dutch van der Linde vrijspelen, een nieuwe variant van de Cattleman-revolver en je kan alle goudstaven ook weer terugverdienen. Dat laatste geldt ook voor de rest van de Quick Draw Pass-edities, waarbij een nieuwe pass gelanceerd zal worden de dag nadat de vorige afloopt. Op 10 augustus zal dus de tweede Quick Draw Pass van start gaan. Die datum kan je alvast in de agenda noteren.

Nog meer nieuwe features

Naast de vele missies en nieuwe vorm van de Outlaw Pass introduceert de Blood Money update ook nog eens een aantal verbeteringen en nieuwe features. Zo is onder andere het menu-systeem op de schop gegaan, zodat je makkelijk aan Free Roam-missies en Crimes kan beginnen, er komt een Nominatie-tool voor multiplayer modi en PC-spelers kunnen nu genieten van DLSS - mits ze een Nvidia GPU hebben die de feature ondersteunt. Genoeg redenen dus om de Blood Money update meteen te downloaden!
Wil je niks missen van alle updates en nieuwe content in Red Dead Online? Houd dan ook goed onze Red Dead Online-pagina in de gaten, waarop we alles omtrent de online game plaatsen!

Populair Nieuws