Eerste beta Battlefield 2042 gaat al in augustus van start

News
woensdag, 04 augustus 2021 om 12:30
battlefield 2042 battlefield 6f1636980685
De eerste spelers krijgen binnenkort al de kans om met Battlefield 2042 aan de slag te gaan. De eerste beta voor de game zal namelijk op 12 augustus van start gaan.
De officiële onthulling van Battlefield 2042 kon op veel enthousiasme van de fans rekenen, die blij zijn dat de franchise weer naar een tijdperk met moderne wapens gaat. De vorige titels speelden zich namelijk af in het verleden, de Eerste en Tweede Wereldoorlog om precies te zijn. Spelers staan dan ook om te popelen om met de game aan de slag te gaan en dat kan voor sommigen deze maand al.
Vanaf 12 augustus tot en met 15 augustus zal namelijk de eerste beta voor Battlefield 2042 gehouden worden. De 'technical playtest’ is een closed beta, waar de uitnodigingen al voor zijn verzonden, zo meldt VGC. De closed beta heeft ruimte voor ‘een paar duizend spelers’. Check dus goed je mailbox om te kijken of je één van de gelukkigen bent.

Open beta ook op komst voor Battlefield 2042

Naast de aankomende closed beta zal EA en DICE ook andere spelers te kan geven om de game uit te proberen voor de officiële release van Battlefield 2042. In september staat er namelijk een open beta gepland. Hoewel het lijkt alsof iedereen dan de beta kan spelen, is het in werkelijkheid exclusief voor spelers die de game in de pre-order hebben staan of lid zijn van EA Play.
De laatste test is ook niet ver voor de echte release. Battlefield 2042 staat namelijk gepland om 22 oktober uit te komen voor de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en PC.

Populair Nieuws