Red Dead Online moedigt Bounty Hunters aan om extra veel criminelen te vangen

News
woensdag, 20 oktober 2021 om 16:00
red dead online bounty hunter weekf1634735345
De laatste tijd hebben criminelen flink kunnen profiteren van bonussen in Red Dead Online. Deze week is het juist tijd voor Bounty Hunters om in het zonnetje gezet te worden en zoveel mogelijk criminelen in te rekenen.
Het Wilde Westen is een wetteloze plek, maar er wordt nog een beetje orde geschept door de aanwezigheid van Bounty Hunters. Deze wetsdienaren kunnen deze week helemaal profiteren door zoveel mogelijk criminelen in te rekenen in Red Dead Online. Rockstar beloont Bounty Hunters namelijk met 50 procent extra Role XP en dollars op alle Bounties, inclusief Legendary en Infamous missies.
Maar daar blijft het zeker niet bij qua bonussen voor premiejagers. Naast de missies die je kan vinden op de Bounty Board, levert het voltooien van een Bounty Hunter Free Roam Event twee keer zoveel dollars en Role XP op én je krijgt een coupon voor 30 procent korting op de Bounty Hunter Wagon. Daarmee kan je weer extra veel criminelen tegelijkertijd afleveren bij de sheriff.
Heb je al de maximale rang bereikt als Bounty Hunter en heb je dus niet zoveel aan die extra Role XP? Dan kan je die ervaringspunten gewoon omwisselen voor Gold Bars. Sterker nog, deze week verdien je daar twee keer zoveel goudstukken voor. Voor elke 10.000 Bounty Hunter XP die je inlevert, krijg je één Gold Bar daarvoor in de ruil. Een gouden deal!

Op naar Halloween

Als je lid bent van Quick Draw Club No. 4, dan wordt het tijd om een eindsprint in te zetten naar de hoogste rang. Deze week zijn namelijk de laatste dagen van de Quick Draw Club en dus je laatste mogelijkheid om alle unieke goodies te ontgrendelen.
Het einde van de Quick Draw Club is daarentegen ook goed nieuws. Het betekent namelijk dat we vanaf volgende week kunnen gaan griezelen in het Wilde Westen. Dan is het tijd voor Halloween Pass 2. Ben je bovendien lid geweest van alle versies van de club, dan krijg hoef je geen Gold Bars te betalen voor de spooky Outlaw Pass.

Populair Nieuws